Monday, February 13, 2012

titi: DITET KALOJNE NJERA PAS TJETRES DHE ASGJE NUK DUKE...

titi: DITET KALOJNE NJERA PAS TJETRES DHE ASGJE NUK DUKE...: DITET KALOJNE NJERA PAS TJETRES DHE ASGJE NUK DUKET SE KA NDRYSHUAR NE JETEN TONE ME PERJASHTIM SE HUMBIM ORET DHE MINUTAT E JETEGJATESISE.D...

No comments:

Post a Comment