Monday, February 13, 2012

DITET KALOJNE NJERA PAS TJETRES DHE ASGJE NUK DUKET SE KA NDRYSHUAR NE JETEN TONE ME PERJASHTIM SE HUMBIM ORET DHE MINUTAT E JETEGJATESISE.DITET RUTINE DUKET SE SPO LENE NDONJE GJE TE VECANTE ,NDONJE MBRESE A KUJTIM.POR AJO QE I BEN DITET E TILLA ESHTE KRIZA QE PO ULET KEMBEKRYQ .

No comments:

Post a Comment