Monday, February 13, 2012

titi: DITET KALOJNE NJERA PAS TJETRES DHE ASGJE NUK DUKE...

titi: DITET KALOJNE NJERA PAS TJETRES DHE ASGJE NUK DUKE...: DITET KALOJNE NJERA PAS TJETRES DHE ASGJE NUK DUKET SE KA NDRYSHUAR NE JETEN TONE ME PERJASHTIM SE HUMBIM ORET DHE MINUTAT E JETEGJATESISE.D...
DITET KALOJNE NJERA PAS TJETRES DHE ASGJE NUK DUKET SE KA NDRYSHUAR NE JETEN TONE ME PERJASHTIM SE HUMBIM ORET DHE MINUTAT E JETEGJATESISE.DITET RUTINE DUKET SE SPO LENE NDONJE GJE TE VECANTE ,NDONJE MBRESE A KUJTIM.POR AJO QE I BEN DITET E TILLA ESHTE KRIZA QE PO ULET KEMBEKRYQ .

e gjitha

TE REJAT JANE PO AQ TE RENDESISHME SA TE VJETRAT.MEQE TE VJETRATNJIHEN ,KJO NUK DO TE THOTE TE HARROHEN E TE NENVLERESOHEN.MBI TO NGRIHET E REJA.